Potapljaške aktivnosti September 2014

Več kot mesec dni nisem spisal ničesar v blog….Se vidi, da sem BIZI….ali kot mi večino znancev pravi več pod vodo, kot doma 😉

Vseeno mi je pred dnevi uspelo spesniti aktivnosti za mesec September, delno po planu društva Kisik – Oxygen za leto 2014 😉

Letos sem se odločil ponuditi tečaj PADI Divemaster, kot sploh prvič na gorenjskem (mogoče ga je pred nami ponujal še kdo – pri nas je to prvič…) Zadevo sem obrnil malce na glavo, saj bomo vodne aktivnosti pričeli že letos…teorijo pa preko zime. Zanimivo je, da je od objave preteklo komaj 10 dni, pa so že prva zanimanja, sicer pa slovenci potrebujemo Divemastre, inštruktorjev je tako preveč 😉 he he….

Poletje zaradi “višje” sile ni bilo tako potapljaško aktivno, kot bi sicer lahko bilo – no konkurenca je bila tako močna, da se mogoče niti ne uspeš prebiti na višja mesta….Sedaj že vsak OWD-jček ponuja neka potapljanja na FB….Joj vsi bi radi zaslužili….kupcev pa =?

Vseeno se 31. avgusta odpravimo na Bled….letos presentljivo oblegan s strani veliko društev….pred dvema letoma so se mi vsi smejali, ko sem tam vodil folk pod vodo…tudi veliko tujcev….prekleta recesija ;( Torej potapljanje Bled – BO!
Isti dan na Bledu izpeljemo tudi Spoznavni – Uvodni potop oziroma “diskoveri” kot ga radi poimenujejo moji tečajniki. Za občane občine Šenčur veljajo posebni pogoji.
Nočno potapljanje Bled & Night diver specialnost

Še zadnjič letos Začetni PADI potapljaški tečaj, kljub statistiki na katero me je opozorila  Alenka, da se tečaji na jesen ne delajo…Gremo čez rob, kot je dejal letošnji OWD tečajnik Eilas iz Norveške: Matjaž – sily instructor 😉

Sredina septembra Nadaljevalni PADI potapljaški tečaj, z opcijo Nitrox specialnosti. Isti vikend možnost potapljanja v Sveti Marini, Rabac in Uvodni – spoznavni potopi.

Tečaj EFR imamo termin 26. 09. 2014 in dodatni neuradni termin 02. 09. 2014.

PADI Rescue Diver – Potapljač Reševalec 24. septembra in dodatni termin (neuradni) 04. september 2014.

Tečaji, ki niso po želji tečajnikov glede na termnin, se velikokrat dajo prilagoditi….;)

Potapljanje….vprašaj me….tudi če si začenik in nimaš buddyja….nihče ne želi s teboj pod vodo, ker imaš 100 problemov….če te je strah povprašat….ostani doma!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*