September

Ja spet je tista bedna policijska akcija na cestah pred šolami….le komu je to potrebno – saj mulčki celo leto hodijo v šolo (z izjemo počitnic). No marca še nikoli nisem videl miličnikov stati pred kako šolo, razen v Šenčurju kjer pač standardno nabirajo za državni proračun; le-to pa itak nima veze z varnostjo otrok….

Ok dovolj za začetek….avgusta je konec in s tem konec poletnega dela, kot inštruktor potapljanja na Hrvaškem. September se obeta še sončen, no danes ponoči je sicer lilo….ampak….jesen bo še sončna! SIGURNO.

Kakorkoli včeraj smo izvedli 2 lepa potopa na Bledu, v okviru društva – watersports.si: http://watersports.si/sl/261-potapljaski-izlet-bled, ob 20:00 po slastni pici v Planincu pa še nočnega: http://watersports.si/sl/269-nocno-potapljanje-bled-night-diver-specialty

Po nočnem mi je bilo jasno zakaj je en “žabarski” ribič bentil, da potapljači polovimo vse ribe na puško. Očitno je to res, saj ni bilo ničesar razen ogromno rdečeperk + ena ogromna ščuka. No zatorej pa sta bila dnevna potopa toliko bolj super: ščuke, krapi in predvsem ogromno smučev je sigurno popestrilo potapljanje. Med drugim potopom je na skalah na cca 8m kraljeval tudi rakec kakih 7,5cm dolg. Na žalost GoPro še vedno ne zabeleži vseh “podvodnih” akcij ;).

bled_divingSkratka grupa je bila nad povprečna, ampak super…mešana grupa od OWD – RD, pa nič zato. Začetniki vsa pohvala, saj so lepo sledili, kompenzirali pod vodo in niso delali nobene neumnosti. Starešine pa prav tako – lepo pomagali mlajšim, kar daje potapljanju pravo vrednost. 😉

Skratka september se je šele začel in ostalo nam je še precej aktivnosti, med drugim potapljanje na Bledu že naslednjo nedeljo: http://watersports.si/sl/277-potapljaski-izlet-bled-ponovitev po istem kopitu, kdor prej pride, prej melje. (govorim o opremi & jeklenkah)

Skratka voda ima 20-21 stopinj C, kar je super toplo – isto velja na globini 10m. September je skrajni čas, da ga izkoristiš v kolikor se ti še ni uspelo skobacat pod vodo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*