potopisno predavanje – Šri Lanka

Šri Lanka oziroma dežela hitrih avtobusov, kot sem zapisal nekje….Definitivno dežela dobre hrane, zanimivih ljudi – če bi znali še bolje angleško bi bilo še lažje. Potovanje skozi deželo kar z javnim avtobusom, ki za kakega začetnika gotovo ni enostavno; za stare mačke pa zopet zabava. Hrana na ulici za 2€/2 osebi….da ne bo pomote…hrane ji bilo da se napokaš bi rekli gorenci.

Začetek potovanja se začne z iskanjem ugodne karte….Tukaj moram izpostaviti java iskalnik kart izleti na dlani. Od tu naprej pa ni velik problem. Nekaj uric iskanja po internetu, google earth in žebljički pa si napraviš plan potovanja po Šri Lanki.

Na potovanju sva napravila okrog 2000 fotografij z res kompakt kamerama – Panasonic in Go Pro, Johanna pa z mobilnikom Samsung. Izbor v Adobe LR in obdelava je prinesla točno 801 fotko. Slike govorijo svojo zgodbo. Nekako sem se odločil, da tokrat ne bom objavljal večjega števila fotografij na internetu, saj želim pripraviti kar se da število ponovitev potopisnih potovanj Šri Lanke po Sloveniji. Več o potopisnem predavanju in ponudbi kar na mojem blogu.

Letošnja pomlad, ki očitno že prihaja bo torej posvečena potopisnim predavanjem….Termini pa bodo redno objavljeni na mojem blogu 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*