Intervju – potapljaški inštruktor na Radio Slovenia 1 program

Vseskupaj se je pričelo že maja letos, ko sva se začela dogovarjati o intervjuju z novinarko radia Slovenia – Tadejo Bizilj za oddajo Nočni intervju. Zadeva se mi je zdela seveda zanimiva in sem se takoj odzval. Tema pogovora – potapljanje, potapljaški inštruktor, kako od 0 do potapljaškega inštruktorja in tako naprej. Moram reči, da sem se po nekaj letih dela na komercialnem radiu prav zaželel obiska še studia nacionalke. Seveda pa vidim, da je Tadeja dodelana do detajla, saj je od mene želela cel kup podatkov, in tako je tudi prav!

Izbrani datum 18. junij 2017 s pričetkom malenkost čez polnoč. V veselje mi je bilo pokukati v prostore studia nacionalke, saj sem pred tem več let delal na komercialnem radiu Belvi. Vse skupaj je precej drugače, a vseeno zanimivo in v koraku s časom.

Tadeja se je na intervju pripravila super in imela zastavljena zanimiva vprašanja, na katera se je dalo odgovarjati. Že po prvem delu v eter je dejala, da sem zgovoren. Kakopak, kdor me pozna ve, da nisem cagov, kot ko sem bil otrok. Sicer pa je oddaja s povprečno 5000 poslušalci namenjena live talku in nisi časovno omejen. Vidim, da so zelo aktivni že če pobrskaš po arhivu oddaj.

Če si oddajo zamudil si jo poslušaj tukaj: http://4d.rtvslo.si/arhiv/nocni-obisk/174477819

Vedno je že tako, da ko pričneš z eno oddajo se potem začne z drugo. Naslednji teden v četrtek, 29. 06. 2017 pa imam že naslednji intervju na Radio Agora v Celovcu. Tokrat bo tema potapljanje in potapljanje invalidov, dodala pa bova tudi potapljanje v Vrbskem jezeru. Sara Pan bo moja novinarka v etru, ki kakor pravi bi si želela tudi dihati v živo iz jeklenke. Le zakaj ne 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*