Izdelava spletnih strani

Dobra spletna stran je pomembna za vsakogar, ki se želi predstaviti širši javnosti. Le-to je lahko izdelek, oseba ali podjetje. Poleg spletne strani največkrat potrebujemo še domeno in spletni prostor. Pri vsem skupaj pa je vsekakor pomembno tudi, da nas na drugi strani oseba najde. To pomeni, da moramo v različnih iskalnikih – google in podobni rangirati kar se da najbolje.

Kakšna je prava spletna stran
Le-ta mora že z vstopno stranjo pritegniti obiskovalca, poleg tega pa mora vsaj v današnjem času biti z malo vsebine in več multimedijskimi vsebinami. Žal se ljudem ne da več veliko brati, saj smo vsi tako “omejeni” s časom. V kolikor že podjetje ali izdelek ima izdelan logotip in izbrane barve je vseskupaj smiselno vključiti tudi v spletno stran.

Kaj lahko dobiš pri meni
Izdelam ti lahko zanimivo spletno stran, ki jo boš lahko med tudi sam upravljal. V kolikor tega ne želiš ti jo lahko upravljam tudi jaz. Za samo spletno stran potrebujeva gradivo, kot so fotografije, filmi in besedila. Vse ostalo ti sestavim s pomočjo lego kock. In na koncu jo vpišemo v google….enostavno, ker tudi je.

Zakaj jaz
S spletnimi stranmi se ukvarjam že dolgo. Od nekoč enostavnih za naš prvi rock and roll band, do kompleksnih v zadnjih letih, tudi spletne trgovine.