PADI Potapljaški inštruktor

Nekaj kar je lepega rad delim z drugimi….

PADI potapljaški inštruktor sem postal leta 2012 na Hrvaškem, s potapljanjem pa sem pričel v letu 2010.  Potapljanje je postal moj hobi, užitek in nenazadnje tudi delo. Delo kot inštruktor jemljem skrajno resno, profesionalno in na visokem nivoju. Kljub kratki potapljaški inštruktorski karieri se lahko pohvalim z izobraževanjem potapljačev v Sloveniji, Hrvaškem, Maleziji in Malti.

Potapljanje mi je spremenilo življenje; sem potapljač po duši. Nekaj kar je lepega z veseljem delim z drugimi, tudi s teboj!

V veliko veselje mi je delati z začetniki, saj jih spremljam do konca – užitek jih je gledati kako napredujejo z vsako vajo, ki jim jo pokažem.  Svoje potapljače šolam po največji potapljaški šoli PADI od začetnega potapljaškega tečaja (PADI Open Water Diver) dalje, pa vse do PADI Divemaster (vodja potopa).

Delo kot inštruktor v Maleziji

Od leta 2012, ko sem ustanovil Društvo Kisik – Oxygen delujem kot inštruktor v tem društvu. Obenem sem tudi predsednik in gonilna sila.

 • V kolikor še nisi pokukal-a pod vodo, resnično ne veš kaj zamujaš. Za samo 1x pokukat pod vodo ponujamo Spoznavni (uvodni) potop.
 • V kolikor ti bo le-ta všeč pa z lahkoto nadaljuješ v PADI Začetni potapljaški tečaj.
 • Za nadaljevanje avanture sledi PADI Nadaljevalni potapljaški tečaj.
 • Potapljač – Reševalec je tečaj, kjer te naučim pomagati sopotapljaču. Vsi tečajniki se strinjajo, da je to TOP potapljaški tečaj.
 • Od tu naprej pa imaš možnost ostati v potapljaških sferah s pridobitvijo neprofesionalnega naziva Master Scuba diver ali ….
 • pa nadaljevati v PADI Divemaster tečaj. Omenjen tečaj verjemi, da ne traja pad dni, ampak se ga bova učila celo sezono. Moji Divemastri znajo vse, kar morajo znati po programu, poleg tega pa ti dam še lastne izkušnje, ki sem jih pridobil z delom po potapljaških centrih.
 • V kolikor imaš certifikacijo po drugi potapljaški šoli in bi rad-a napredoval stopnjo višje – ni problem. Primer CMAS ** lahko naredi prehod na PADI Divemaster in podobno. Tukaj boš dobil-a več informacij o prehodih med potapljaškimi šolami.
 • Kontaktiraj me in se dogovoriva!
 • Otroško potapljanje – lahko organiziram, kot rojstno dnevna zabava ali podobno. Sigurno je bolje prijetna športna aktivnost v primerjavi z zabavo v menzi “s hitro prehrano”!
 • Kaj pa tečaji za invalide in otroke z manj možnostmi? Odgovor….
 • Nenazadnje ne pozabim tudi na potapljače, ki so že opravili tečaj, pri meni ali kje drugje. Vedno si dobrodošel-a v naš krog na vse akcije, kjer ti bomo našli buddya za potapljat. Vem kako je, ker te nihče noče, ker si počasen, porabiš veliko zraka in podobno. No pri meni ti za to ni potrebno skrbet, saj je vsakdo dobrodošel. Za potapljaške izlete in podobno boš na tekočem na naši spletki.

1 thought on “PADI Potapljaški inštruktor

Komentiranje zaprto.